Om oss

Selskapet

GeoRigg Norway tilbyr tjenester innen geotekniske grunnundersøkelser både på land og på sjø. Selskapet har base i Trondheim og utfører grunnundersøkelser i hele landet (og naboland).

 

Vi utfører grunnundersøkelser for prosjekt i alle størrelsesordener. Alt fra mindre bygninger til mer komplekse prosjekter som havn- og industrianlegg, vei- og jernbane, og kvikkleireutredninger. I tillegg utfører vi grunnundersøkelser tilpasset både geoteknisk prosjektering og miljøvurderinger.

 

Vi bistår med planlegging av laboratorieundersøkelser og rapportering av resultater. I GeoRigg Norway er vi kvalitetsbevisste og opptatt av sikkerhet, miljø og bærekraft. Vi bruker derfor en GEOTECH 605 borerigg som er tilpasset bruk av GeoGreen Hybrid system. Dette gir oss muligheten til utslippsfrie grunnundersøkelser med god kvalitet. Våre boreledere har lang erfaring i bransjen og alle undersøkelser blir utført i henhold til relevante ISO-standarder eller NGF-meldinger.

 

Vi har et tett samarbeid med det geotekniske rådgivingsfirmaet Geo Norway AS og kan gjennom dem tilby tjenester innen geoteknisk rådgivning og prosjektering.

Medarbeidere

Våre medarbeidere har mange års erfaring innen geotekniske- og miljøgrunnundersøkelser. Vi etterstreber høy kvalitet og god kommunikasjon med kunder.

 

.

Stian Berre

Koordinator og senior geotekniker
E-post: stian.berre@georigg.no
Mobil: 476 33 329

Kristian Heurlin

Senior geotekniker

Kontakt Oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå i ditt prosjekt eller om du har noen spørsmål.